استحکام دیوارهای ساندویچ پانل ناشی از خرپای موربی است که از طریق جوش از هر دوطرف به مشی محکم گردیده و امکان انتقال نیروهای وارده را به صورت عملی به هر طرف میسر می سازد.
ویژگی های منحصر به فرد دیوارهای ساندویچ پانل، استحکام بی نظیر آن است که درنتیجه طراحی مناسب سیستم سه بعدی در تحمل وزن و عملکرد صحیح نقطه جوش ها در شبکه از طریق خرپاهای کشیده شده که کاملاً از هر نقطه به نقطه بعدی جوش شده و تعداد زیاد نقاط جوش بین هر دو خرپا و مش باعث تقویت شبکه گردیده است.
۱- خم شدن و شکستن دیوارها رخ نمی دهد.
۲- برای حفظ دیوارها در وضعیت مورد نظر نیروی زیادی لازم است.
۳- نصب درب و پنجره ها آسان می باشد.
۴- نصب وسایل مورد نیاز از تشکیل لوله های آب و برق و غیره ساده و سریع می باشد.
دیوار ساندویچ پانل در ساختمان هایی در سواحل شرقی کاریبان و خلیج مکزیک و آمریکا بسیار بکار رفته اند در مقابل طوفان های شدید استقامت خوبی از خود نشان داده اند.
در آزمایشگاه در برابر وزش ۴۰۰ کیلومتر در ساعت دوام آورده اند. همچنین در مورد زلزله های وحشتناک کالیفرنیا نیز که به شدت ۵/۶ و ۹/۶ رخ داده است. این پانل ها دوام خود را ثابت نموده اند و تمامی این ساختمان بدون کوچک ترین ترک برجای مانده اند.
– ایجاد ساختمان بدون استفاده از سازه فلزی و یا بتن آرمه جدا
– ایجاد ساختمان با استفاده از سازه فلزی و یا بتن آرمه
– ایجاد ساختمان بدون استفاده از سازه فلزی و یا بتن آرمه جدا:
سازه های ساخته شده با پانل های موردنظر مجموعه ای از پانل های دیواری باربر و سقفی به همراه کلاف های افقی و عمودی، تشکیل دهنده سیستم باربر ثقلی و جانبی این نوع ساختمان ها می باشد که بعد از بتن پاشی روی دیوارها و بتن ریزی روی سقف، مجموعه پانل ها به صورت جعبه درآمده بطوریکه این گونه ساختمان ها را در گروه TYPEBOX معرفی می نمایند.
باتوجه به این که سیستم سه بعدی درواقع متشکل از دیوارها و سقف های بتنی عمود یکدیگر می باشد لذا صلیب آن در مقایسه با قاب های خمشی بسیار بالاتر می باشد.
از مزایای ساختمان های ساخته شده با ساندویچ پانل در مقایسه با ساختمان های با اسکلت فلزی با بتن آرمه، متصل بودن تمامی دیوارها و سقف به یکدیگر می باشد.
– ایجاد ساختمان با استفاده از سازه فلزی و یا بتن آرمه:
در این سیستم پس از اجرای اسکلت فلزی یا بتن آرمه ابتدا سقف ها براساس نقشه های اجرایی مربوطه اجرا می گردد، سپس جهت اجرای دیوارها با اتصال میلگرد نمره ۸ یا ۱۰ طبق جزئیات اجرایی به دور تا دور قاب ها یا محل اتصال دیوار با سازه ساختمان، ساندویچ پانل دیواری با سیم آرماتوربندی به میلگردهای اتصال، پس از تراز و شاقولی کردن، محکم بسته می شوند و پس از اجرای لوله کشی های تأسیساتی با بتن ریزدانه به ضخامت حدود ۳سانتی متر بتن پاشی می گردد. در این سیستم دیوارها غیرباربر می باشد.
ساندویچ پانل استیل، راهکاری مدرن و کارآمد برای جایگزینی مصالح ساختمانی سنتی مانند آجر و…
این نوع پانلها ترکیبی از چند لایه مواد مختلف هستند که هستهای از پشم شیشه…
ساندویچ پانل PVC یکی از انواع ساندویچ پانلها است که در ساختار آن از پلی…
ساندویچ پانل XPS یکی از پیشرفتهترین مواد در صنعت ساختوساز است که به دلیل ویژگیهای…
در دنیای مدرن ساختوساز، بهویژه در معماری ساختمانها، مصالحی که نه تنها از نظر فنی…
ساندویچ پانل پلی استایرن یکی از مصالح محبوب در صنعت ساخت و ساز است که…